Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve verimkâr çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi kucakin;

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini deruneriye hapseder.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi şiddetli birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması örgülabilmektedir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde kâin insanoğluın ve öteki yaşayanların yangın veya herhangi bir ivedili tavır sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, mimarilması zorunlu, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları beyninde mevki almaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem tütünın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında tek yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page