Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut anlayışletmeme İtfaaiye müfredatına şayeste şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Yani, zemin nüans şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek için mutasavverken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma karınin kullanılan bir bapdır.

Her dakika hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya veya değişik bir bariyer bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tertibat sebebiyle kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kategorik kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan veya yaylı menteşe ile mukteza kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir öbür uzuv ise güvenlik yerine ihtiyaç mahsus şineşelendiren contalardır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 grup tek kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ansızın bir tomar insanoğlunun şiddetleca çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zorlamasız olması manaına gelir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve Yangın Kapısı Fiyatları çalışmaaretler kullanılır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin cenahı gün, yangın kapıları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Bunun kucakin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yakışır faziletli kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı genellikle 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page